Header Ads

ad

THE UNINVITED

Αρνούμαι να ασχοληθώ με τις νέες ταινίες της εβδομάδας.

Ούτε με το Watchmen - είμαι πάνω από 17.

Ούτε με το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας ‘Αναχωρήσεις’ (Γιαπωνέζος πιάνει δουλειά σε γραφείο κηδειών και τους προετοιμάζει για το μακρύ ταξίδι!!) – όποιος την δει, θέλω να έρθω να του σφίξω το χέρι!

Ούτε με το ‘Κοίτα Τι Έγινε’- όποιος δει το trailer θα καταλάβει πως μπορεί ένα trailer να έχει αντίθετα αποτελέσματα από το σκοπό του.


Για να μην ξεφύγω τελείως από το ανατολίτικο κλίμα όμως, ορίστε άλλο ένα ασιατικό θρίλερ που γίνεται remake από το Hollywood, το The Uninvited.

Έχω μια απορία. Γιατί σε όλα τα ασιατικά θρίλερ παίζει η ίδια κακιά ; Ξέρετε, η κοπελίτσα με το στρογγυλό πρόσωπο και το κουρτινε μαύρο μακρύ μαλλί, που βγαίνει από τηλεοράσεις (βλ. The Ring), εμφανίζεται πίσω από το κεφάλι σου στο μπάνιο (βλ. Grudge) και τώρα κρυφοκοιτάζει από το παράθυρο (βλ. δίπλα το ποστερ). Αλήθεια, βλέποντας αυτό είχε κανείς τη παραμικρή αμφιβολία ότι πρόκειται για remake γιαπωνεζικο-κορεάτικου θρίλερ;


Πάντως, το The Uninvited είναι το πιο πετυχημένο στο είδος του εκεί κάτω, σε αριθμούς εισιτηρίων, ως τώρα. Και προσωπικά, είμαι περίεργος να δω την Elizabeth Banks στο ρόλο κακιάς μητριάς αμέσως μετά το πέρασμα της ως άχαρη πορνοσταρ! (Zack and Miri Make a Porno) Μαζί της ο David Strathairn (Good Night and Good Luck) στο πρώτο του ρόλο σε ταινία τρόμου και δυο πιτσιρίκες.

Σκηνοθετούν τα αδέρφια Guard , αν σας λέει κάτι αυτό (εμένα όχι).


Έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 30 Γενάρη, ενώ στην Ελλάδα έμαθα από ανεπίσημες πληροφορίες ότι θα έρθει στις 14 Απριλίου.


Δείτε το trailer.



Δεν υπάρχουν σχόλια