Header Ads

ad

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - LAST HOUSE ON THE LEFT

Τελικά η σκηνοθεσία είναι σαν όλα τα πράγματα στην Ελλάδα. Αν είσαι καλός σε προσέχουν στο εξωτερικό. Εντάξει, δεν ισχύει αυτό, αλλά στη περίπτωση του Ντενη Ηλιαδη αυτό έγινε.


Θυμάστε το Hardcore; Μετά τη καταπληκτικά σοκαριστικη ελληνική ταινία του, το 2004 (σας τη συνιστώ) ο γκουρου των horror movies Wes Craven τον επέλεξε να σκηνοθετήσει άλλο ένα remake δικής του ταινίας, το Last House On The Left το οποίο έκανε πρεμιέρα στην Αμερική αυτή την εβδομάδα.


Βέβαια, αμφιβάλλω αν τον άφησε να κάνει ότι θέλει, αν κρίνω από τις προηγούμενες ‘συνεργασίες’ του (The Hills Have Eyes 2) και από το θάψιμο του ονόματος του σκηνοθέτη στα credit της ταινίας (mftm.blogspot.com), αλλά μην τα θέλεις και όλα ρε Ντενη! Η ουσία είναι ότι βρήκε το δρόμο του καθώς μαθαίνω ότι ανέλαβε νέα δουλειά.


Η ταινία του 1972 του πιτσιρικά τότε Wes Craven ήταν ότι πιο σοκαριστικο είχε να επιδείξει ο χώρος. Μάλιστα το trailer μας ενθαρρύνει να επαναλαμβάνουμε από μέσα μας ‘ITS ONLY A MOVIE’ για να μην λιποθυμήσουμε! Την είδα χτες βράδυ και σας λέω πως είναι για πολύ γερά στομάχια.


Το trailer της ταινίας του Ηλιαδη δε δείχνει τόσο …βαρύ, αλλά ούτε και το παλιό έδειχνε. Πάντως αν σχεδιάζατε να πάτε με τις φιλενάδες σας όπως σε άλλα θριλερακια του Craven, καλού κακού πιάστε θέση κοντά στην έξοδο! Το περιμένουμε κοντά στο Μάιο.


Δείτε το Trailer.



Δεν υπάρχουν σχόλια