Header Ads

ad

THE HORSEMEN


Το νέο αφεντικό της Lionsgate, -Joe Drake- αποφάσισε να αλλάξει το προφίλ της δημοφιλούς εταιρείας διανομής, η οποία χρόνια τώρα έδειχνε τη προτίμηση της στο χώρο του θρίλερ (βλ. Saw και σχεδόν όλες τις ταινίες που προβάλλονται στο Scream fest κάθε χρόνο), ξεχνώντας πλέον στο ράφι πολλές παραγωγές τέτοιου είδους, μεταξύ αυτών και κάποια πολύ καλά όπως το περσινό Midnight Meat Train.


Σε αυτό το πλάνο οφείλεται και το ότι το The Horsemen έμεινε στα αζήτητα για 2 χρόνια (τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το Μάρτη του 2007!) αλλά αντί να πάει στα ράφια των dvdclub, έκανε πρεμιέρα στην Ιταλία (μη με ρωτάτε γιατί, δεν έχω ιδέα) και τώρα στην Αμερική. Ήμουν σίγουρος ότι δε θα το βλέπαμε στη χώρα μας, αλλά μαθαίνω ότι βγαίνει στις 14 Μαΐου.


Κρίνοντας από το trailer πάντως και τις κριτικές, και να υπήρχε προώθηση μάλλον άπατο θα πήγαινε και πάλι.


Η ιστορία είναι ο,τι πιο κλισέ έχετε δει. Χήρος ντετέκτιβ ψάχνει υπόθεση serial killer με αναφορά στους 4 καβαλάρηδες της Αποκάλυψης. Χήρος, ο Dennis Quaid (φυσικά) και μαζί του η Ziyi Zhang (τη θυμάστε από Το Ημερολόγιο Μιας Γκέισας, όπου είχε και μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα).

Σκηνοθετεί ένας Σουηδός βιντεοκλιπας, ο Jonas Akerlound.


Η ταινία γυρίστηκε στον Καναδά, εκτός από κάτι re-shoot που χρειάστηκαν και τα γυρίσαμε στο Σικάγο, γιατί μάλλον βαρεθήκαμε...

Δείτε το trailer



Δεν υπάρχουν σχόλια