Header Ads

ad

Ο ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ - THE UNBORN

Ο μόνος λόγος για να δεις το Unborn είναι η Odette Yustman.

Γι’αυτό και το ποστερ στην ευρωπαϊκή διανομή (βλ. δίπλα) αναδεικνύει έναν πολύ όμορφο … πίσω κόσμο και σου κλείνει πονηρά το μάτι για ό,τι πρόκειται να παρακολουθήσεις.

Η 23χρονη κουκλαρα είναι όμως τόσο καλός λόγος για να δεις τη ταινία, που κανείς άντρας (ανεξάρτητα τι θα πει στη συνοδό του) δε θα μετανιώσει που την είδε. Η μητέρα της είναι Κουβανη και ο πατέρας της Κολομβια-Γαλλο-Ιταλος. Έχει ήδη εξώφυλλα στο Empire και αλλού, και χρίστηκε ως ‘νεα Megan Fox’ από τους paparazzi του Hollywood. Είχε εμφανιστεί και στο Cloverfield, ενώ η νέα της δουλειά είναι μια κατασκοπική περιπέτεια με τίτλο Rogues Gallery .

Όσο για την ταινία, είναι το πρώτο μη-remake της Platinum Dunes μετά τα The Texas Chainsaw Massacre και The Amityville Horror και είναι ένα πολύ μέτριο θριλερακι, με εφετζίδικα τρικ και τελικά, καθόλου τρομακτικό. Ειδικά η σκηνή που ο κακός πιτσιρίκος με τα κόκκινα μάτια πάει στο σπίτι της μαύρης φίλης-που-παντα-πεθαινει-πρωτη είναι …ξεκαρδιστική!

Μαζί με την Odette Yustman παίζει ο Gary Oldman σε συμπλήρωση ενσήμων και η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του David S.Goyer γνωστού ως σεναριογράφου στα Batman Begins και Dark Knight.

Σαχλαμάρα είναι, αλλά μην τη χάσετε! Ξέρετε γιατί.

Δείτε το trailer.




Δεν υπάρχουν σχόλια